detalii oferta
Pret / persoana, de la: 299 Euro
Transport:
Autocar
Plecare din:
Numar de nopti:
Data plecare:
Adulti:
Copii:
Persoane in camera Tip camera Tip masa Pret Selecteaza pachetul
2 adult camera dubla mic dejun 598,00 Euro
Scurta descriere


NOVI SAD

Novi Sad este un oraș din Serbia.

Este capitala provinciei Voivodina și un mare centru industrial și cultural. Orașul mai este cunoscut ca Atena Sârbească.

Orașul se află în regiunea Bačka de Sud. În cadrul populației orașului se află și 860 de români.

HAI SA FACEM O FEERIE NEBUNA DE REVELION !

REVELION DE LUX LA 5* NOVI SAD

REVELION 5* NOVI SAD 4 ZILE(Luni 30.12 - Joi 2.01) - 299 Eur

ULTIMLE 4 LOCURI - 299 Eur

 Plecarea are loc din Timisoara si Arad - Luni 30 Decembrie 2019

Din Arad: Plecare la 9.00 (Statia LukOil Arad-Calea Timisoarei)

Din Timisoara: Plecare la 10.00 - Strada Gh. Lazar 10-12 (Casa A.M.G.)

 

PROGRAMUL EXCURSIEI DE REVELION:

Ziua I : Luni 30 Decembrie 2019

Vom pleca Luni 30 decembrie 2019 din Timisoara si Arad.

Din Arad, plecarea este la 9.00 si Timisoara, plecarea de la 10.00 dimineata.

Vom parcurge distanta pana la Novi Sad in aproximativ 4 ore si jumatate.

Vom ajunge in jurul orei 14.00 ora locala in Novi Sad.

Vom merge direct la Hotel unde ne vom caza.

Hotelul se numeste HOTEL PARK si este un hotel de LUX de 5*.

Dupa o pauza de 2 ore, la ora 16.30, cei interesati pot veni alaturi de un ghid sa facem un tur pietonal prin Centru Istoric la minunatului oras Novi Sad.

Turul dureaza aproximativ 1 ora si jumatate. Apoi urmeaza timp liber si pauza de cina in orasul istoric.

Retur la hotel in jurul orei 21,00. 

Cei care nu doresc sa vina in turul pietonal, pot merge la PISCINA SI SAUNA HOTELULUI PENTRU RELAXARE.

 

 

  1. CINA si PETRECEREA 31.12.2029
  • Programul si petrecerea: incepand cu ora 21:00
  • Primirea invitatiilor se face intre orele 20:30-21:00
  • Muzica live: Bane Sevic si formatia
  • Cina tip bufet se va servi intreaga seara/noapte la fel ca si pachetul de bauturi
  • Urarile si numaratoare inversa incep la ora 23:00 (ora Serbiei) dar si ora 00:00 (ora Romaniei) insotite de un pahar de sampanie
  • Finalul petrecerii este planificat sa fie la ora 03:00

 

 


  1. MENIU BAUTURI (ALL INCLUSIVE)


  • Loza, grape brandy 0.03l (Rachiu de struguri)
  • Viljamovka, pear brandy 0.03l (Rachiu de pere)
  • Dunja, quince brandy 0.03l (Rachiu)
  • Kajsija, apricot brandy 0.03l (Rachiu de caise)
  • Ballantines, whiskey 0.03l
  • Pelinkovac, herbal liqueur 0.03l (Lichior de plante)
  • Gin 0.03l
  • Vodka 0.03l
  • Vermouth 0.03l
  • Coca cola 0.25l
  • Fanta 0.25l
  • Sprite 0.25l
  • Schweppes tonic water 0.25l
  • Schweppes bitter lemon 0.25l
  • Apple juice 0,2l (Suc de mere)
  • Orange juice 0,2l (Suc de portocale)
  • Strawberry juice 0.2l (Suc de capsuni)
  • Blueberry juice 0,2l (Suc de affine)
  • Mineral water sparkling ,, Knjaz Miloš,, 1/1l (Apa minerala)
  • Mineral water still ,, Aqua Viva,, 1/1l (Apa Plata)
  • Beer ,,Lav,, 0.4l Carlsberg Beer
  • ,,Jelen,, 0.33l (Bere)
  • Apatinska pivara ,,Vranac,, Red wine Plantaže 0,75l (Vin rosu)
  • ,,Chardonnay,, white wine Plantaže 0.75l (Vin alb)
  • ,,Krstač,, white wine Plantaže 0.75l (Vin alb)
  • ,,Rose,, rose wine, Plantaže 0.75l (Vin rose)
  • Champagne (Sampanie)
  • Filter coffee (Cafea)
  • Tea (Ceai)

 


  1. MENIU MANCARE


Wall fruit appetizers ( Aperitive fructe)

  • Peanuts, almonds (alune si migdale)
  • hazelnuts (alune0

    Canapes  (Tartine)

  • Spicy rolls with “ajvar”, swiss chard and cheese (Rulouri picante cu branza si “ajvar”)

    Cold appetizer (Aperitive reci)

  • Cold roast beef with Olivier salad ( Carne de vita prajita la rece cu salata Olivier)
  • Cutlet stuffed with dried fruit (Cotlet umplut cu fructe usate)
  • Cold cuts - delicatessen selection (spicy sausage “kulen” , smoked pork tenderloin, smoked ham, pepperoni sausage) (Selectie de delicatese: carnati picanti, soric, sunca afumata si arnati cu piper)
  • Shrimp cocktails (Cocktail cu creveti )
  • Cheese platter with arugula(Platou de branza cu arugula)


  • Olives
  • (Masline)


Warm appetizers (Aperitive calde)

  • Prunes wrapped in bacon (Prune invelite in bacon)
  • Button mushrooms with “kajmak” cream (Ciuperci cu crema “kajmak” )
  • Greens pie (Placinta verde)
  • Cheese pie (Placinta de branza)
  • Mushroom pie (Placinta cu ciuperci)
  • Chicken liver ( ficat de pui)
  • Mushroom risotto (Rissotto de ciuperci)
  • Sea food risotto (Rissotto cu fructe de mare)
  • Puff pastry (produse patisserie)
  • “Mantije” pastry (foietaj “mantije”)

    Salads  (Salate)

  • Mexican salad (Salata Mexicana)
  • Waldorf salad (Salata Waldorf)
  • Greek salad (Salata Verde)
  • Salad with tangerine and cuttlefish (Salata cu mandarine si sepie)
  • Beef salad (Salata de vita)
  • Vitamin salad (Salata Vitamine)
  • Tomato salad (Salata de rosii)
  • “Sopska” salad (Salata “Sopska”)
  • Lettuce ( Satala verde)
  • Cucumber salad (Salata de castraveti)
  • Roasted pepper (Ardei Copt)

    Pastry (Foeitaje)

  • Homemade pastries (Foietaje de casa)

    Main course (Fel principal)

  • Veal medallion ,,Broz,, Russian “saslik” (Medalion de Vitel in stil rusesc)
  • Spicy minced meet delicatessen – - ,, Buretov ustipak,, (Delicatese din carne tocata)
  • Chicken filet with orange / walnut sauce ( File de pui cu sos de portocala/nuci)
  • Turkey filet with cherry sauce (File de curcan cu sos de cirese)
  • Grilled meet selection (Selectie de carne la gratar)

    Side dishes ( Garnituri)

  • Grilled vegetables (Legume la gratar)
  • Baked potato (cartofi copti)

    Desserts (Desert)

  • Variety of cakes (Platou prajituri)
  • Confectioneries (Candy Bar)
  • Fruit basket (Fructe)

Ziua II : Marti 31 Decembrie 2019

Mic dejun tip bufet la hotel.

Apoi program de ODIHNA SAU RELAXARE LA PISCINA SI SAUNA HOTELUI sau mergem impreuna la plimbare prin Novi Sad.

Pauza de pranz(contra-cost), daca doriti in centrul orasului.

SEARA, ORA 20.00 - CINA FESTIVA DE REVELION PANA NOAPTEA TARZIU

 

 Ziua III : Miercuri 01 Ianuarie 2020

Mic dejun tip bufet la hotel.

Relaxare la piscina si sauna hotelului sau odihna la hotel.

Dupa amiaza, de la 15.00 mergem impreuna din nou in centrul orasului.

Vizitam Cetatea Petrovaradin din Novi Sad.

Urmeaza, pauza de masa, cina(contra-cost) in centrul orasului.

Revenim la 20.00 la hotel.

 

Ziua IV : Joi 02 Ianuarie 2020

Mic dejun tip bufet la Hotel.

Plecarea de la hotel  are loc la 10.00 dimineata.

Vom merge cu totii intr-o excursie minunata, GRATUITA la Belgrad, capitala Serbiei. 

Vom ajunge la 12.00 in Belgrad.

Vom face un tur panoramic al orasului Belgrad din autocar urmat de un tur pietonal prin CENTRUL ISTORIC AL CAPITALEI SERBIEI, BELGRAD.

Urmeaza o pauza de masa, pranz(contra-cost) in centrul istoric.

Plecare din Belgrad la 17.00 ora locala(18.00 ora Romaniei). 

Ajungem in tara in jurul orei 22.00 in Timisoara, respectiv 23.00 in Arad.

 

 Tariful include:

• Cina festivă de Revelion la Hotel de 5 * la Novi Sad
• program turistic cu ghid 👨‍🏫
• cazare 3 nopti la Hotel Parc 5* la Novi Sad 🏨

• acces piscina si sauna
• mic dejun bogat tip bufet suedez 🍽
• transport autocar 4* clasificat curse externe climatizat 🚌

• Excursie GRATUITA la Belgrad in 2 ianuarie 2020

• camera regim single + 100 Eur(475 Lei)

 Info & Rezervări: 0731.115.574; 0745.618.197; 0256-705.675